Online Utbildningar

Här finner du information om tillgängliga onlinebaserade utbildningar hos oss på Båstad Beauty.


Brow Lift Online

Välformade och markerade bryn är på modet nu och det gör Brow Lift till en eftertraktad behandling. Brow Lift är en behandling där man permanentar de naturliga brynen så de ser fylliga ut och får en perfekt form.

Kursupplägg

Brow Lift Online är en webbaserad utbildning. Efter att du bokat och betalat din utbildning på bokadirekt.se, får du en länk till vår utbildningsvideo skickad till dig via E-post. Du loggar sedan in med ett personligt lösenord och får tillgång till utbildningsvideon i 4 veckor. Under den tiden kan du i lugn och ro studera som det passar dig, du kan lätt pausa och spola tillbaka. Vi skickar även ett startkit till dig på posten som innehåller alla produkter du behöver för att genomföra ett Brow Lift, samt teorimaterial.

I videon går vi igenom alla steg i genomförandet av ett Brow Lift från början till färdigt resultat. Vi går igenom de produkter vi använder oss av och vilka redskap som behövs och hur de ska användas. Vi går även igenom information som kan vara bra att ge till dina kunder.

Efter genomförd onlinekurs har vi kontakt via mail eller telefon där du kan ställa alla eventuella frågor. För att avsluta din utbildning vill vi att du skickar in bilder på tre stycken utförda Brow Lift. Efter att de tre Brow Liften är godkända erhåller du ett signerat certifikat från oss på posten.

Pris för Brow Lift Online utbildning 3000kr ink. Moms.

I priset ingår ett startkit med de produkter du behöver för att utföra ett Brow Lift och teorimaterial. Du kommer med i Cosmetic Perfections elevgrupp på Facebook. Där kan du få stöd och support från oss lärare, prata med andra elever och få uppdateringar från branschen.

Utbildning i Brow Lift Online bokas via bokadirekt.se

Inga förkunskaper krävs


Lash Lift Online

Lash Lift är en populär behandling och ett bra komplement till fransförlängning. I en Lash Lift-behandling permanentar man upp den naturliga fransen i en fin böj, så fransarna syns bättre.

Kursupplägg

Lash Lift Online är en webbaserad utbildning. Efter att du bokat och betalat din utbildning på bokadirekt.se, får du en länk till vår utbildningsvideo skickad till dig via E-post. Du loggar sedan in med ett personligt lösenord och får tillgång till utbildningsvideon i 4 veckor. Under den tiden kan du i lugn och ro studera som det passar dig, du kan lätt pausa och spola tillbaka. Vi skickar även ett startkit till dig på posten som innehåller alla produkter du behöver för att genomföra ett Lash Lift, samt teorimaterial.

I filmen går vi igenom alla steg i genomförandet av ett Lash Lift från början till färdigt resultat. Vi går igenom de produkter vi använder oss av och vilka redskap som behövs och hur de ska användas. Vi går även igenom information som kan vara bra att ge till dina kunder.

Efter genomförd onlinekurs har vi kontakt via mail eller telefon där du kan ställa alla eventuella frågor. För att avsluta din utbildning vill vi att du skickar in bilder på tre stycken utförda Lash Lift. Efter att de tre Lash Liften är godkända erhåller du ett signerat certifikat från oss på posten.

Pris för Lash Lift Online utbildning 3000kr ink. moms.

I priset ingår ett startkit med de produkter du behöver för att utföra ett Lash Lift (startpaketet räcker upp till 30 behandlingar) och teorimaterial. Du kommer med i Cosmetic Perfections elevgrupp på Facebook. Där kan du få stöd och support från oss lärare, prata med andra elever och få uppdateringar från branschen.

Utbildning i Lash Lift Online bokas via bokadirekt.se.

Inga förkunskaper krävs.


 
Trailer för våra online utbildningar

Address:
Köpmansgatan 100 F
26931 Båstad.

Telefon: 0431- 72233
Mobil: 0734 232 122
Epost: fatima@cosmeticperfection.se
Copyright © 2021 www.båstadbeauty.se
Privacy Policy
Följ oss på sociala medier:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram